Menossa messuille: Aaltoes Fair 9.2.

Avoin yritys pystyttää ensimmäisen messuständinsä huomenna keskiviikkona Aaltoes Fair -tapahtumassa, jossa enemmän tai vähemmän suorasti Aaltoon liittyvät firmat ja firmanalut esittelevät toimintaansa. Tapahtuman järjestävät yhdessä Aalto Entrepreneusrhip Society ja Kauppiksen MBA-alumnit. Järjestämistarmo onkin ollut korkealla sillä vuosittainen tapahtuma ehtii nyt jo kolmanteen osaansa, vaikka itse Aalto-yliopisto on ollut olemassa vasta reilun vuoden.

Messualue jakautuu Aalto Design Factoryn ja Aalto Venture Garagen rakennuksiin. Desgin Factoryn puolella pitävät majaansa pidempään olemassa olleet yritykset, ja Autotallin puolelta löytyvät tuoreimmat ja kokeellisimmat Aalto-aihiot, siis myöskin me. Muista siis käydä Venture Garagen ”Frontier Town -loungessa” tsekkaamassa tunnelma, DJ sekä niin meidän kuin muidenkin tuoreiden starttaajien esittelypöydät.

Kassia on toki jo muutamaan otteeseen esitelty messuhenkisesti niin Boot Camp -kurssin demopäivässä kuin Aalto Demo House tutkimusesittelypäivässäkin, mutta nyt luvassa oleva tapahtuma on kuitenkin askel oikeampien messujen suuntaan. Niin tapahtuman luonteen kuin oman tilanteemmekin osalta mahdollisuudet potentiaalisten asiakaskontaktien syntymiseen ovat aiempaa suuremmat. Tammikuusta iso osa käytettiin kunnille ja oppilaitoksille suunnattuun markkinointiin ja seuraavaksi kohteeksi on ajateltu eteläisen Suomen yrityksiä, joiden työtekijöitä huomisen messuvieraista todennäköisesti moni on.

Veikkaan monella blogin seuraajalla olevan jonkinlaista kiinnostusta startup-maailmaan, joten suosittelen keskiviikkoillan ohjelmaan Aaltoes Fairia. Tapahtuma pyörii klo 18-21 (sisään pääsee 17.30 alkaen), aloituksena on Risto Siilasmaan puhe ja sen jälkeen ohjelmassa ilmaista tarjoilua ja monta mielenkiintoista nuorta yritystä. Tarkemmat tiedot voi bongata Aaltoes Fair -sivulta. Nähdään huomenna!

Advertisement
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s