Kassin uudet tuulet

Kassi-palvelu päivittyi viime viikon lopulla uuteen versioon, joten lienee sopiva aika kirjoittaa avoimuuspohdintojen lomaan hiukan konkreettista raportointia siitä varsinaisesta palvelusta, jonka ympärille yrityksen perustamista kaavailemme. Kuluneena kesänä työmme Aalto-yliopistossa painottui pääasiassa Kassin uuden version työstämiseen ja nyt työn tulokset on vihdoin saatu julki. Moni uudistus perustuu diplomitöissämme tehtyihin selvityksiin ja suunnitelmiin, vaikka paljon niissä kaavailtua on vielä toteuttamattakin.

Tärkein uudistus on tietorakenteen ja käyttöliittymän yksinkertaistaminen. Aiemmin palvelussa oli kolmen eri tyypin ilmoituksia, nyt kaikki on jaettu pyyntöihin ja tarjouksiin.

Kassin kantava ajatus on, että käyttäjät listaavat palvelussa tarjouksiksi niitä asioita, joita heidän on helppo ja mukava jakaa oman yhteisönsä jäsenten kesken. Tällaisia ovat esimerkiksi tavarat, joita ei tarvitse itse usein tai enää ollenkaan, itselle mieluisat askareetautomatkat jotka tekisi muutenkin ja joille voi ottaa matkustajia kyytiin sekä vuokralle vapautuvat asunnot, huoneet ja muut tilat. Näin muiden auttaminen onnistuu helposti eikä itse joudu näkemään liikaa vaivaa.

Kun taas eteen tulee tilanne, jolloin tarvitsee itse jotain yllä mainittuihin kategorioihin kuuluvaa, voi Kassin tarjouksia selaamalla ja hakua käyttämällä nopeasti nähdä, olisiko tarve täytettävissä lähiyhteisön tarjouksilla. Mikäli sopivaa tarjousta ei löydy, voi palveluun jättää oman pyynnön muiden käyttäjien nähtäväksi.

Tulevia kehityssuuntia

Syksyn aikana Kassiin on tarkoitus lisätä mahdollisuus muun muassa kimppakyytien organisoimiseen tekstiviesteillä sekä mahdollisesti kännykän operaattoripaikannusta hyödyntäviä ominaisuuksia osana OpenTelco-tutkimushanketta. Tarkoituksena on sekä tuottaa käyttäjiä hyödyttäviä ominaisuuksia että samalla tutkia ja pilotoida uusien tekniikoiden (tässä tapauksessa operaattorirajapintojen) käyttöä. Kassi onkin soveltavaa tutkimusta parhaimmillaan: palvelusta kerätyn datan pohjalta tehdään tutkimusta, jonka avulla kehitetään palvelua parempaan suuntaan.

Sama periaate pätee myös toiseen tulevaan ominaisuuteen eli aktiivisia käyttäjiä palkitseviin ansiomerkkeihin ja muuhun mainetietoon, jotka myös lisätään syksyn aikana. Ominaisuudet on tarkoitus ottaa käyttöön niin, että ne näkyvät eri käyttäjille hieman erilaisena. Näin voidaan helpommin tutkia eri painotusten eroja ja sitä, miten ne vaikuttavat käyttäjien toimintaan ja käyttömotivaatioon.

Kolmas suuri (ja toivottavasti blogin lukijoita eniten kiinnostava) uudistus tälle vuodelle on tuki useammalle Kassi-yhteisölle. Nykyinen Aalto-yliopiston Kassi säilyy pitkälti sellaisenaan, mutta sen rinnalle tulee mahdollisuus muillekin yhteisöille avata oma Kassinsa. Tarkoitus on mahdollistaa ”oman porukan” fiilis Kassi-yhteisön sisällä, mutta kuitenkin linkittää yhteisöt niin, että esimerkiksi haku voi löytää tuloksena myös muiden lähellä sijaitsevien yhteisöjen ilmoituksia, mikäli ne ovat yleisesti nähtävillä.

Jos sinulla ja yhdistykselläsi on kiinnostusta päästä testikäyttämään omaa Kassi-yhteisöä ensimmäisten joukossa, ilmoita sähköpostisi kassi.eu-sivulla, tai ota suoraan yhteyttä meihin. Kassin uuden version pääsee näkemään osoitteessa aalto.kassi.eu ja palvelun vasemmasta laidasta löytyvän palauteboksin avulla voi kirjoittaa meille mielipiteensä siitä, miltä uudistukset tuntuvat ja mikä vielä kaipaisi parannusta. Nyt on erityisen hyvä hetki vaikuttaa kehityksen suuntaan, jos haluaisi palvelun oman yhteisönsä käyttöön!

Advertisement
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Kassin uudet tuulet

  1. Paluuviite: Juho Makkonen - Sanainen arkku » Mitä julkaisin vuonna 2010

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s