Avoin yritys TV:ssä

Avoin yritysprojektimme on kerännyt jo mukavasti huomiota, vaikka yrityksestä ei vielä paljon blogia enempää olekaan olemassa. Kävijöitä sivuilla on viimeisen kuukauden aikana ollut keskimäärin 30 päivässä ja Feedburnerin mukaan syötteellämme on tällä hetkellä 27 tilaajaa. Jos blogin avauksen yhteydessä suoritetun Facebook/Twitter-markkinoinnin aiheuttaman kävijäpiikin laskee mukaan, nousee kävijämäärä yhteensä jo yli 50:een per päivä, ja parhaina päivinä kävijöitä on ollut useampiakin satoja.

Omaa asiaa on helppo mainostaa omalla Facebook- tai Twitter-tunnuksellaan, mutta suora kuulijakunta rajautuu lähinnä omaan tuttavapiiriin. Tällaisen markkinoinnin etuna on toki alhainen hinta, minkä toista ääripäätä edustanee TV:ssä mainostaminen. Prime time -ajan mainoskatkoille ei pienillä nettipalveluilla ole juuri asiaa, mutta onneksi niiden takaa löytyviä ihmisiä halutaan haastatella silloin tällöin.

Avoimelle yritykselle on luvassa jonkin verran TV-näkyvyyttä, joskin aluksi melko pienellä kanavalla. Olemme tänään (13.10.) illalla vieraina Dina TV:n suorassa lähetyksessä Avoimesti koodissa klo 18:00. Kanava näkyy pääkaupunkiseudulla Welhon kaapeliverkossa kanavanumerolla 93 sekä nettistreamina.

Dinan sisällöstä osa (myös tuo Avoimesti koodissa) on opiskelijoiden tekemää, ja tutun TV-alan opiskelijan kautta kutsu meillekin tuli. Tarkoituksena on keskustella kansantajuisesti Open source -ohjelmistoista ja niiden käyttömahdollisuuksista. Studiovieraille (siis myös meille) esitettäviin kysymyksiin saattaa päästä vaikuttamaan, kun lähettää kysymyksen hyvissä ajoin ennen ohjelman alkua. Kommentit ovat tervetulleita myös tähän blogiin, erityisesti jos ehtii katsomaan ohjelman, niin voi antaa palautetta meidän ekasta TV-esiintymisestä. 😉

Advertisement
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Avoin yritys TV:ssä

  1. Paluuviite: Väliaikatiedote | Avoin yritys

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s