Väliaikatiedote

Hups, edellinen viikko vierähti ilman yhtäkään postausta. Se toki tarkoittaa ainoastaan sitä, että olemme olleet niin kiireisiä yrityspuuhailussa, ettemme ole ehtineet edes blogaamaan. Lisää tavaramerkiksemme muodostuneita pitkiä ja analyyttisia pohdintoja seuraa myöhemmin, mutta odotellessa yrityksemme talous-, media- ja teknologiavastaavat esittävät väliaikaraporttinsa.

Talous. Saimme viimein TULI-hakemuksemme tehtyä ja lähetettyä. Hakemus on siis kokonaisuudessaan Google Docs -kansiossamme. Rahoituspäätöksen pitäisi tulla vielä tämän vuoden aikana.

Media. Pääsemme jälleen telkkariin, tällä kertaa hieman isommalle kanavalle kuin viimeksi. Ylen kuvausryhmä kävi eilen kotonani tekemässä haastattelun Puoli seitsemän -ohjelman inserttiä varten. Insertissä käsitellään maineen ja rahan suhdetta, eli asiaa josta olen blogannut aiemmin toisaalla. Ohjelman pitäisi näillä näkymin tulla ulos vielä tämän vuoden puolella, tiedotamme asiasta tarkemmin kun tiedämme tarkan ajankohdan.

Teknologia. Olemme toteuttaneet hiki hatussa Kassiin aiemmin mainitsemiamme uudistuksia: kimppakyydit tekstiviestillä -toiminnallisuutta ja mainemekanismia. Yhteisömallin kimppuun emme ole ehtineet vielä kunnolla päästä, mutta tällä viikolla on viimein tarkoitus ryhtyä kunnolla toimeen senkin osalta. Ensimmäiset uudet kassiyhteisöt päästään kuitenkin perustamaan vasta ensi vuoden alkupuolella.

Advertisement

Tietoja Juho

Startup-yrittäjä, jonka intohimona ovat yhteiskunnalliset keskustelut.
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s