Kassi Hub Helsingin aamiaisella 8.3.

Hub Helsinki on yhteisöllinen työtila, joka edistää erilaisten toimijoiden vuorovaikutusta, tapaamisia, ideoiden vaihtoa, inspiraatiota ja verkottumista. Helsingin keskustassa sijaitseva (pian Kamppiin muuttava) kohtaamispaikka on tarjonnut myös meille monta mielenkiintoista tapahtumaa ja niiden myötä tukun uusia tuttavuuksia. Hub Helsinki oli muun muassa järjestämässä Onnistamo 2011 -tapahtumaa.

Hiukan yksinkertaistaen voisi verrata, että samassa hengessä kuin Kassi pyrkii toimimaan paikallisyhteisönsä materiaalisen jakamisen hubina, toimii Hub Helsinki yhdistävänä keskuksena tahoille, joilla on intoa, ideoita ja aloitteita paremman maailman rakentamiseen. Ihmiset luultavasti löytävät hubin ääreen jokin tietty tarve tai tarjonta mielessään, mutta alkuperäisen tavoitteen lisäksi yllättävät kohtaamiset saattavat viedä ihan uusille urille ideoiden, tuttavuuksien ja yhteistyön osalta.

Yksi Hub Helsingin vakiotapahtumista on Hub Breakfast joka tiistai klo 9-10. Siellä on aina alustaja puhumassa jostain aiheesta, minkä jälkeen tilaa on yleiselle keskustelulle ja ideoinnille. Aamiaiset ovat ilmaisia, mutta tarjoiluun voi osallistua joko tuomalla paikalle jotain syötävää tai tipauttamalla kolikon aamiaiskolehtiin paikan päällä. Hubin kävijäjoukko on varsin kansainvälistä, joten useimmiten aamiaiskeskustelut on käyty englanniksi.

Ensi tiistaina 8.3. aamiaisaiheena on Kassi ja yhteisöllinen kuluttaminen. Alustajana minun on tarkoitus esitellä lyhyesti yhteisöllisen kuluttamisen ilmiötä ja Kassi-palveluamme. Keskustelussa on tarkoitus käydä läpi ajatuksia ja kokemuksia ilmiöstä eri kanteilta sekä ideoita homman edistämiseen ja eri tahojen voimien yhdistämiseen. Lisää kuvausta aamiaisaiheesta löytyy Facebook tapahtumasta, johon voi myös mieluusti ilmoittuatua, jos on tulossa mukaan. Kutsua saa myös jakaa eteenpäin potentiaalisille kiinnostuneille.

Tervetuloa aamiaiselle nyt ja muinakin viikkoina! Hub Breakfast on loistavan innostava pysähdys aamun työmatkalla ja uudet aiheet ja vierailijat voivat avata yllättäviäkin uusia ideoita ja mahdollisuuksia. Nähdään tiistaina!

Advertisement
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s