Kassi mukana SoMePitching-kilpailussa

Ensin kamera kohdalleen

Teimme Kassista 2 minuutin esittelyvideon SoMePitching-kilpailuun. Alla lisätietoa videon teosta sekä itse kilpailusta, mutta innokkaimmille jaettakoon äänestyslinkki jo tässä. Käy kurkkaamassa Kassi ja muut kiinnostavat ja äänestä suosikkiasi! Kisaajien lisäksi palkintoja on luvassa myös äänestäjille.

Maanantaina startannut SoMePitching on verkossa järjestetty Startup-kilpailu, jossa osallistujat tekevät maksimissaan kahden minuutin mittaisen esittelyvideon liikeideastaan. Mukaan pääsyyn ei vaadita olemassa olevaa yritystä tai tuotetta, eli pelkällä ideallakin voi pärjätä, jos saa vakuutettua yleisön.

Tällä viikolla yleisö äänestää finaaliin 10 parasta. Karsiva vaikkutus 11 osallistuvasta videosta ei ole kovin suuri, mutta yleisön suosikki ekan viikon äänestyksestä palkitaan joka tapauksessa.

Seuraavan viikon Finaalissa pitch-videot ja niiden liitteenä lähetetyt liiketoimintamahdollisuuksista tarkemmin kertovat kalvosetit arvioi myös laaja tuomaristo, jonka mielipide vaikuttaa voittajavalinnassa 75%. Finaaliviikolla yleisöllä on mahdollisuus äänestää uudelleen, ja näillä äänillä on 25% vaikutus.

Vinoon viritetty valkotaulun tausta saa hoitaa lisävalaisimen virkaa

Sääntönä oli, että videon tulee vastata julkista esiintymistilaisuutta, eli sitä ei voi koostaa pätkistä tai ryydittää erikoisefekteillä. Vaikka kaksi minuuttia on lyhyt aika, vaati onnistuneen esityksen purkittaminen yllättävän monta ottoa, mutta oli projektina varsin hauska. Käyttäen jalustan tukena vanhaa pöytäkonetta ja läjää Xbox-pelikoteloita saatiin kamera kohdistettua niin, että telkkarin edessä vedetty puhe vastaa lähes green screen -tuotosta. 🙂

Ja vielä reilu 10 ottoa niin homma purkissa

Käykää katsomassa lopputulos ja äänestäkää Kassi finaaliin! Äänestäjäksi voi rekisteröityä Twitter- tai Facebook-tunnuksilla, joten hommassa ei juuri tuota 2 minuutin videon kestoa kauemmin vierähdä.

Toki kannattaa katsoa ja arvioida useampikin video, sillä äänestäjien kesken arvotaan molemmilla kisaviikoilla palkintoja. Jokainen tehty arviointi vastaa yhtä arpalippua, eli mahdollisuuksiaan voi parantaa ahkeralla arvioinnilla. Voittajasuosikikseen voi kuitenkin valita vain yhden, eli käyttäkää äänenne hyvin! 😉

Advertisement
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Kassi mukana SoMePitching-kilpailussa

  1. Antti sanoo:

    Ennakkokierros ja finaalikierros on päätetty yhdistää. Tämä tarkoittaa, että annetut äänet vaikuttaa loppuun asti ja että äänestysaikaa on vielä 8.4. asti.

    http://www.somepitching.com/uncategorized/voting-period-extended-and-updated-details-on-the-rules/

    Käykäähän siis äänestämässä, jos ette vielä ole käyneet. Nyt annetulla äänellä siis suora vaikutus lopputulokseen, kun karsintakierros poistui.

    Tykkää

  2. Paluuviite: Uusi äänestyslinkki SoMePitching-kilpailuun | Avoin yritys

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s